Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

2 najbolja poslovna dana u Srbiji!

Brajan Trejsi, Maršal Goldsmit, Genedi Polanski i Graciano Dominici

Only 199 left

Osnovna Cena: 56.088,00 din.

Na popustu 47.674,80 din.

Brzi Pregled

Dva neverovatna dana sa najsjajnijim svetskim umovima 29 i 30 maja 2017 u Hotelu Crowne Plaza, Beograd. Broj mesta ograničen. Karte su u već u prodaji. Prijavite se na vreme!

Brzi Pregled


Brian Tracy- TRANSFORMACIJA

Brian Tracy je predsednik i izvršni direktor Brian Tracy International, kompanije specijalizovane za obuku i razvoj pojedinaca i organizacija. Brajanov cilj je da vam pomogne da ostvarite svoje lične i poslovne ciljeve brže i lakše nego što ste ikada zamišljali. U poslednjih 25 godina je radio sa više od 1.000 kompanija na polju strateškog planiranja i razvoja, od kojih su neke u Fortune 500 - IBM, Ford, Suzuki, Federal Express, Hewlett-Packard,Coca Cola, American Express, Ernst & Young i drugi. On je autor preko 50 knjiga koje su prevedene na više desetina jezika i preko 300 audio i video programa obuke. Njegova knjiga o upravljanju vremenom je najprodavanija knjiga o upravljanju vremenom u celom svetu.

marshal

Dr. Marshall Goldsmith - LIDERSTVO

Dr. Marshall Goldsmith je na svečanosti Thinkers50 u Londonu ponovno prepoznat kao svetski broj 1 poslovni um i kao svetski broj 1 izvršni trener. Njegova najnovija knjiga, Triggers, je #1 na New York Times i Wall Street Journal bestseler listi, kao i na listi Amazona kao najbolja poslovna knjiga godine. Bio je član odbora Fondacije Piter Draker deset godina. Nosilac je mnogobrojnih profesionalna priznanja, koja između ostalih, uključuju: „Najugledniji konsultant u novoj eri poslovanja” - Economist (Velika Britanija) i „Fellow of the Academy” najveća nagrada u Americi u oblasti ljudskih resursa - National Academy of Human Resources (USA). Njegov rad je prepoznat od strane gotovo svake profesionalne organizacije u toj oblasti.

polonsky

Dr. Gennady Polonsky - MENADŽMENT

Dr. Gennady Polonsky, Phd u međunarodnoj ekonomiji, Prof na Brunel University UK, autor veoma interesantne knige " Menadžment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida". Genadi je radio kao konsultant u više projekata za EU, UNDP, Svetsku Banku i druge. U 2008, kao konsultant za VNG iz Holandije, radio je i u Srbiji. Bio je savetnik za mnoge velike firme, a posebna čast mu je ukazana od Kensington Palace, gde je bio savetnik Prince Michael of Kent, vezano za jačanje poslovnih veza Rusije i Velike Britanije. Genadi je dao brojne intervjue za BBC, BBC Sky, NBC News pokrivajući različite aspekte političkog, poslovnog i ekonomskog razvoja.

dominici

Dr. Graziano Dominici - TRANSFORMACIJA

Dr. Graziano Dominici je osnivac DSM (Dance Space Molecules - Igra Molekula u prostoru) koučing metodologije. DSM pruža skup vežbi i alata koje osoba može da koristi kako bi transformisala izabrani prostor - oblast života, bilo da je u pitanju posao, odnosi, učenje ... Završio je medicinu na Unverzitetu u Torinu, a potom specijalizirao fizikalnu terapiju u Novari i Veroni, u Italiji. Jedan od njegovih najvećih ciljeva je da ohrabri i podrži ljude da otkriju ko su zaista, da prihvate svoju istinsku prirodu i dostignu svoj potencijal; što smatra jednim od načina da budu srećni i u isto vreme doprinesu sebi i drugima.


 


Program Poslovnog Foruma 2017. možete pogledati OVDEcenovnik poslovni forum

Tagovi