Novogodišnja tombola

Započinjemo novu 2017. godinu sa velikim idejama i planovima! Već na početku godine želimo da vas motivišemo za uspeh i nagradimo fantastičnim poklonom – kompletom knjiga Roberta Kiosakija! Pravila za učestvovanje na novogodišnjoj tomboli su sledeća:

– Preko našeg web sajta potrebno je kupiti minimum 2 knjige po vašem izboru iz naše Biblioteke uspeh

– Po završetku naručivanja knjiga na sajtu će vam se pojaviti broj vaše porudžbine (kao na slici) koji se sastoji iz devet cifara



– Potrebno je da nam taj broj sa vašim imenom i prezimenom, pošaljete u inbox poruku na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/ec.finesa/ i samim tim učestvujete u nagradnom izvlačenju.


– Prva nagrada je komplet knjiga Roberta Kiosakija koji sadrži njegove četiri knjige – Bogati otac, siromašni otac, Tok gotovog novca, Vodič za investiranje i Bogato dete, pametno dete.

– Druga nagrada je interaktivni vodič za lični i profesionalni razvoj “Tip of the week #1” 

– Od 29.12.2016. do 30.01.2017. traje nagradna tombola tokom koje ćemo skuplati vaše porudžbine tj kodove. Napominjemo da samo kupovinom knjiga iz naše Biblioteke uspeh obezbeđujete učešće u tomboli. Porudžbine koje ćemu uzimati u obzir su one koje su ostvarene od 29.12.2016 do 30.01.2017.

– Novogodišnja tombola je ograničena na učesnike koji žive na teritoriji Srbije

– Izvlačenje dobitnika će biti 01.02.2017. pomoću sajta www.random.org koji će nasumice odabrati brojeve vaših porudžbina i prva dva imena koja se nađu na vrhu liste dobijaju nagrade! 

– Na našoj Facebook stranici objavićemo imena pobednika i kontaktirati preko iste poruke koju su slali sa kodom narudžbine. 

Srećno, 

Vaš Finesa tim!

 

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva