U Mikser House-u, 18. aprila sa početkom u 18h, održaće se prva istorijska predstava o interaktivnom priručniku pod nazivom „5 do 12 “, u organizaciji izdavačke kuće Finesa i Mikser House-a. 


Na daskama Mikser House nastupiće autori - glumci Petar Lazarov i Kalin Babušku, kao i Finesa i Macedonia Export tim, idejni i kreativni tvorci interaktivnog priručnika o ličnom i profesionalnom razvoju. Na njihov svojstven način upoznaće publiku sa ovim jedinstvenim priručnikom.


TIP OF THE WEEK® #1
predstavlja zbirku 40 praktičnih saveta, primenljivih na sve životne i poslovne izazove, upakovanih u moderan dizajn.
Ova knjiga je posvećena njenom veličanstvu – PROMENI, jer su promene jedine konstantne i sigurne, te kao takve treba da postanu deo naših navika. Kada ih u potpunosti prihvatimo i radimo u skladu sa njima, tada ćemo se razlikovati od konkurencije, kolega ili ljudi iz okoline. Tada ćemo krenuti napred.

TIP OF THE WEEK® #1
namenjen je svima koji žele da investiraju u svoj lični i profesionalni razvoj, koji se kontinuirano edukuju i teže samounapređenju, bilo da su profesionalci ili će to tek postati.

Svi zainteresovani su pozvani da nam se pridruže u ponedeljak 18.aprila na upoznavanju i druženju sa nama i knjigom TIP OF THE WEEK® #1!
Pratite TOW #1 i promociju na našoj fejsbuk stranici:https://www.facebook.com/events/1718561851735780/