Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Brajan Trejsi u Beogradu - "Put do Liderstva - paket tehnika i veština poslovnog uspeha"

Only 197 left

26.840,00 din.

Brzi Pregled

"Da biste zaradili više, morate i učiti više!"
Brajan Trejsi

Brzi Pregled

Brajan Trejsi je predsednik i izvršni direktor kompanije Brian Tracy International, specijalizovane u oblastima obuke i razvoja pojedinaca i organizacija. Njegov cilj je da Vam pomogne da ostvarite svoje lične i poslovne ciljeve brže i lakše nego što ste ikada zamišljali.

Brajan Trejsi je svetski poznati biznis konsultant i trener u oblastima poslovnog i ličnog razvoja. U poslednjih dvadeset i pet godina je sarađivao sa više od 1.000 kompanija na poljima strateškog planiranja i razvoja, od kojih se pojedine nalaze na Fortune 500 listi - među kojima su najpoznatije IBM, Ford, Suzuki, Federal Express, Hewlett-Packard, Coca Cola, American Express, Ernst & Young i drugi.

Osim saradnje sa velikim kompanijama, Brajan je takođe i autor više od 50 knjiga koje su prevedene na više desetina jezika i preko 300 audio i video programa obuke. Njegova knjiga "Ciljevi" je najprodavanija knjiga na tu temu u celom svetu.

Program predstavlja odličan način da nadogradite znanja i veštine koje ste stekli i omogućava vam da zauzmete superiornu poziciju na tržištu. Najbrži način da postignete bolje rezultate je kroz stalno usavršavanje.

Brajan Trejsi - program seminara

Trening je namenjen svima koji žele da nauče kako da razviju svoju kompaniju, osvoje tržište za proizvode i usluge, upravljaju razvojem i prodajom, usavrše prodajne i poslovne komunikacione veštine, napreduju na poslovnom planu i one koji teže ličnom i profesionalnom razvoju za visoko plaćene karijere.

Na treningu će biti predstavljen niz tehnika koje su se u praksi pokazale kao vrlo uspešne, kako biste prodali više, brže i lakše nego ikada ranije, privukli veći broj kupaca i nadmašili konkurenciju. Ovaj trening menadžerima pruža niz proverenih strategija i alata koje mogu odmah koristiti da bi dobili bolje rezultate u svim oblastima poslovanja: kako doći do povećanja profita, poboljšati organizaciju poslovnog sistema, kako pojednostaviti poslovanje i kako najbolje uključiti zaposlene u rast kompanije.

Seminar će se održati na engleskom jeziku sa mogućnošću simultanog prevoda na srpski, u sali Sava centra 21. aprila sa početkom u 8:30.
Prijavite se i unapredite rad svoje kompanije!Za sve dodatne informacije o samom seminaru i rezervaciji karata, možete nas kontaktirati!
Kontakt osobe: Lidija Maričić i Jelena Miladinović
office@finesa.edu.rs
011/2645122
064/6454856

Video

Tagovi