Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Horizonti inteligencija

Toni Buzan

Only 188 left

Osnovna Cena: 1.320,00 din.

Na popustu 1.122,00 din.

Brzi Pregled

Otvorite nove horizonte i probudite genija u sebi!

Format: B5
Broj strana:
209
Pismo:
 Latinica
Povez: Kolor korica
ISBN: 86-82683-36-9


Brzi Pregled

Inteligentniji ste nego što mislite. Što pre postanete svesni svih inteligencija koje nosite u sebi, pre ćete upoznati neke nove ili unaprediti postojeće sposobnosti.

U knjizi Horizonti inteligencija, Toni Buzan, vodeći svetski stručnjak na polju teorije i prakse učenja i intelektualnog razvoja, nas vodi kroz deset zapanjujućih vrsta inteligencije, uključujući stvaralačku, socijalnu, fizičku i seksualnu. Praktičnim vežbama i jednostavnim savetima, uči nas kako da bolje kontrolišemo svoje vreme i živimo u skladu sa okolinom - doslovno, kako da upravljamo svojim životom.

Radite na svojoj genijalnosti, otvorite sebi nove horizonte.Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!Toni Buzan


O autoru:


Toni Buzan je savetnik u vladinim ministarstvima i multinacionalnim organizacijama, redovni predavač u mnogim vodećim međunarodnim poslovnim organizacijama, na univerzitetima i u školama. Osnivač je Memorijade, Svetskog šampionata u pamćenju i suosnivač Olimpijade umnih sportova pod nazivom "Mentalne olimpijske igre". Poznat je i po tome što ima najviši "IQ kreativnosti" na svetu.


 

Tagovi

Pročitajte i: