Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Kako naučiti strani jezik

Grejem Fuler

Only 177 left

Osnovna Cena: 660,00 din.

Na popustu 561,00 din.

Brzi Pregled

Fantastičan vodič kroz praktične tehnike učenja stranih jezika.

Format: B5
Broj strana:
87
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-09-1

Brzi Pregled

Čovek vredi onoliko koliko jezika govori.

Poznavanje više stranih jezika i dalje ostavlja utisak presiža, visoke inteligencije i dobrog društvenog statusa. Pa ipak, ima nas mnogo koji smo sate i dane utrošili učeći neki jezik, a da ipak na pomisao da se upustimo u ozbiljniji razgovor na stranom jeziku dobijamo panične napade.

Ova knjiga je fantastičan vodič kroz praktične pristupe učenju jezika. Kako da obogatite rečnik, savladate gramatiku, ili uporedo učite jezike iste jezičke grupe, romanske ili germanske, samo su delić ove, zlata vredne, knjige.

I nije bitno u kom ste životnom dobu, ova knjiga može biti od ogromne pomoći kako školarcima, tako i poslovnim ljudima ili penzionerim koji samo žele da nauče jezik svojih unučića. Bilo da li je u pitanju konvencionalni kurs ili samostalno učenje uz priručnik, ova knjiga će vam pomoći da zauvek rešite probleme u učenju svakog jezika, kako na polju leksike i gramatike, tako i na polju izgovora.Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Grejem


O autoru:

Priznati stručnjak za strane jezike, Grejem E. Fuler, proučavao je šesnaest jezika, uključujući francuski, nemački, persijski, japasnki, turski, kineski, arapski, grčki, ruski, pa čak i esperanto. Istovremeno je učenik i učitelj jezika, te je vrlo dobro upoznat sa problemima sa kojima se suočavaju učenici stranih jezika.


 

Tagovi

Pročitajte i: