Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Kako uživati u životu i poslu

Dejl Karnegi

Only 193 left

Osnovna Cena: 880,00 din.

Na popustu 748,00 din.

Brzi Pregled

Uživajte svoju jedinstvenost svakodnevno, naučite kako da živite.

Format: B5
Broj strana:
143
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-82683-64-3

Brzi Pregled

Da li ste ikada pomislili da mnogo vremena provodite na poslu? Da li zaboravljate na sebe i svoje potrebe? Jeste li prestali da se istražujete? Istina, to je nepravda, za to niste predodređeni - jer na Zemlji ne postoji niko nalik vama.

Jasno je da svi želimo da nam život bude ispunjeniji, želimo da se budimo i ležemo sa osećajem harmonije i određenosti i da budemo svesniji svojih sposobnosti koje bi trebalo da koristimo na najbolji mogući način. Ova knjiga može značiti ključni momenat u vašem životu. Dozvolite autoru, Dejlu Karnegiju, da vam pomognu da veći deo svog radnog dana izrazite u granicama poslovnog zadovoljstva, a da najveći deo tog zadovoljstva ima uporište u vama.

Dok čitate stranice ove knjige, razmislite o sopstvenom pristupu životu i ljudima. Zatim radite na sopstvenom popisu i otkrijte koliko talenata i mogućnosti zapravo posedujete, za koje niste ni znali ili im niste pridavali dovoljno pažnje, i koliko zabave upotreba tih mogućnosti može da vam pruži.

Uživajte svoju jedinstvenost svakodnevno, naučite kako da živite.
Karnegi


 O autoru:

Dejl Karnergi je bio pionir u korporativnim trening programima i razvijao je poznate kurseve samostalnog napretka i razvoja i javnog govorništva.

Tagovi

Pročitajte i: