Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Najpotpuniji vodič za investiranje na berzi

Džejson Keli

Only 185 left

Osnovna Cena: 1.320,00 din.

Na popustu 1.122,00 din.

Brzi Pregled

Nezamenljiv priručnik čije su lekcije od neprocenjivog značaja za početnike, ali i profesionalne investitore na berzi.


Format: B5
Broj strana:
260
Pismo:
 Latinica
Povez: Kolor korica
ISBN: 978-86-82683-83-4

Brzi Pregled

Najpotpuniji vodič za investiranje na berzi postao je poznat po svom jasnom, konciznom i izuzetno efikasnom pristupu kupoprodaji akcija i investicionim strategijama.

Džejson Keli već godinama snadbeva investitore širom sveta znanjem i strategijama koje je vreme potvrdilo, a koje su im potrebne da maksimalizuju svoje investicione programe.

Baziran na proverenim principima investiranje, znanju i iskustvima najuspešnijih investitora svih vremena poput Vorena Bafeta, Pitera Linča i Bendžamina Grejema, Najpotpuniji vodič za investiranje na berzi naučio je investitore svih profila kako da osmisle i usavrše svoj profitabilan investicioni program.

Najpotpuniji vodič za investiranje na berzi pokazao se kao nezamenljiv priručnik čije su lekcije od neprocenjivog značaja za početnike, ali i profesionalne investitore na berzi.


Učite od najboljih! Investirajte pametno!


DžejsonO autoru:


Džejsonov talenat da kompleksne informacije pojednostavi i izloži toliko jasno i pregledno da njihovo učenje čak postane zabavno pokazao se savršenim za svet finansija. Od objavljivanja njegove prve knjige čitaoci širom sveta slede njegove, potvrđene i dokazane, jednostavne strategije da zarade više novca, da ga troše mudro i da investiraju efikasno.

Da biste čitali Džejsonove aktuelne članke i da biste se pridružili njegovoj besplatnoj mejl listi, posetite sajt www.jasonkelly.com.

Tagovi