Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

NLP za decu od 10 do 13 godina

Džudi Bartkovijak

Only 194 left

Osnovna Cena: 495,00 din.

Na popustu 420,75 din.

Brzi Pregled

Napravite korak ka NLP-u, bićete srećniji i zadovoljniji vi, kao roditelj, a i vaša deca će biti spremna na izazove koje odrastanje donosi!

Format: A5
Broj strana:
119
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-6303-010-7

Brzi Pregled

Ako je vaše dete ima od 10 do 13 godina ili u te godine ubrzo stupa, znate koliko je to turbulentan i izazovan period. Suočavaju se sa promenama ne samo na svom telu i odnosima u porodici, već gledaju svet drugim očima.

U tom periodu bi trebalo da grade samopouzdanje, da postanu nezavisna, odgovorna i snalažljiva zao što veći deo vremena provode daleko od kuće i porodice.

Ova knjiga će ih naučiti NLP alatima i tehnikama i dobrim komunikacionim veštinama. Knjigu mogu čitati sami, a takođe uz društvo roditelja. Neuro Lingvističko programiranje će im pomoći u izazovima sa:


- prelaskom u srednju školu
- početkom puberteta
- porastom lične odgovornosti
- zaljubljivanjem
- pritiskom i zadirkivanjem vršnjaka



Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!





Džudi Bartkovijak - FinesaO autoru:

Džudi Bartkovijak je NLP master trener čija je uža specijalnost rad sa decom. Džudi sa velikim osuševljenjem upoznaje decu sa programom NLP, direktno ili indirektno upoznavajući i roditelje sa NLP tehnikama i metodama.


Ne samo sa decom i roditeljima, ona radi i sa nastavnicima, decom i tinejdžerima. Džudi je i konsultant za marketinška istraživanja gde koristi svoja iskustva u radu sa decom, kako bi upravo za njih, prilagodila proizvode i TV programe.

Tagovi

Pročitajte i: