Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

NLP za tinejdžere - Džudi Bartkovijak

Džudi Bartkovijak

Only 193 left

Osnovna Cena: 550,00 din.

Na popustu 467,50 din.

Brzi Pregled

Ako imate tinejdžera u kući, pomozite mu da se izbori sa svojim naizazovnijim ali najlepšim godinama!

Format: A5
Broj strana:
91
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-6303-012-1

Brzi Pregled

Tinejdžerske godine su naizazovnije kako za roditelje, tako i za decu i nastavnike, ali u isti mah, najuzbudljivije i najznačajnije, jer se naša deca tada razvijaju iz gusenice u leptira, iz zbunjenog adolescenta u elegantnu odraslu osobu.

Upravo u tom periodu, između 13. i 19. godine, tinejdžeri donose izuzetno značajne odluke, o školi, poslu, vezama.

Greške koje prave su česte, a nekada i kobne jer ih ostavljaju bez samopouzdanja i nesposobne da ostvare svoj puni potencijal.

Primenjujući tehnike NLP-a, u ovom periodu odrastanja, tinejdžeri će ovladati svojim samopouzdanjem, upoznaće se sa važnošću neverbalne komunikacije, naučiće da se bore sa stresom, u školi, poslu i u vezama.Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Džudi Bartkovijak - FinesaO autoru:

Džudi Bartkovijak je NLP master trener čija je uža specijalnost rad sa decom. Džudi sa velikim osuševljenjem upoznaje decu sa programom NLP, direktno ili indirektno upoznavajući i roditelje sa NLP tehnikama i metodama.


Ne samo sa decom i roditeljima, ona radi i sa nastavnicima, decom i tinejdžerima. Džudi je i konsultant za marketinška istraživanja gde koristi svoja iskustva u radu sa decom, kako bi upravo za njih, prilagodila proizvode i TV programe.

Tagovi

Pročitajte i: