Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Pet stubova bogatstva

Tod Bernhart

Osnovna Cena: 825,00 din.

Na popustu 701,25 din.

Brzi Pregled

Postavite temelje za bogatstvo koje zaslužujete - krenite u akciju ova knjiga će biti vaš prvi korak!

Format: B5
Broj strana:
200
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-82683-63-6

Brzi Pregled

Da vas podsetimo: celokupno ljudsko ponašanje temelji se na uverenjima.

Kakav je vaš stav o novcu - da li je on sredstvo za ostvarivanje snova ili uzrok svih nesreća? Koristite li ga kao oružje ili kao oruđe slobode? Donosi li vam moć i sigurnost ili je samo put do nesigurnog kraja?

Nivo uspeh koji ćemo dostići zavisi od kvaliteta našeg verovanja - u to koliko je teško ili lako zaraditi velika finansijska sredstva ili u to kolike su naše šanse da u tome uspemo. Jednako je važna i energija koju u to ulažemo - emocije i istrajnost posvećene uspešnom investiranju sopstvenog kapitala i stvaranju finansijskog obilja. Zapravo, više od svega drugog, te emocije i verovanja određuju hoćemo li uspeti.


Da bi smo ostvarili i najsmelije finansijske snove potreban nam je jasan plan koji je Tod Bernhart obuhvatio u svojoj strategiji od pet stubova bogatstva:

- Prvo isplati sebe
- Traži svoj san
- Drži se plana
- Koristi sopstvena sredstva
- Radi s uspeho

Ako krenete u akciju, sigurno je da će ova knjiga biti vaš prvi korak u sticanju bogatstva koje želite! Stećićete uvid u najvažnije činioce koji određuju naše bogatstvo: finansijska inteligencija, finansijski plan i disciplina u izvršenju plana. Počnite da se koristite tim činiocima, postavite temelje za bogatstvo koje zaslužujete!Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Tagovi