Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Pomirite se sa svima

Dejvid Liberman

Only 194 left

Osnovna Cena: 825,00 din.

Na popustu 701,25 din.

Brzi Pregled

Strategije koje odmah okončavaju svaki sukob, svađu ili otuđenje!

Format: B5
Broj strana:
207
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-46-6

Brzi Pregled

Spoznajte uzrok svih rasprava, zašto vas "bole reči" i zašto vam je stalo. Naučite da razumete drugu stranu i da proniknete u uzroke ponašanja druge strane.

Poznati američki psiholog, Dejvid Liberman će vas naučiti šta treba da kažete, a šta da učinite da biste izgradili i ponovo uspostavili kvalitetnije i plodonosnije odnose. Tehnike prikazane u ovoj knjizi osmišljene su tako da oplemene vaš život i pruže vam priliku da ispravite stvari onda kada sve krene nizbrdo.

Ako vas iscrpljuje osećak mučnine u želucu na svakom porodičnom skupu, ako želite da uputite kritiku, a da pri tome ne izazovete revolt, ako za pet minuta želite da razrešite bilo kakav sukob, ako vam je dojadilo da se svađate oko istih, starih stvari ako biste želeli da vratite neku osobu u svoj život, ako biste želeli da uspostavite mir i plodonosne odnose!

Pomirite se sa svima i odmah okončajte svaki sukob, svađu ili otuđenje!
Dejvid Liberman O autoru:

Dejvid Liberman, psiholog čije su knjige prevedene na jedanaest jezika, međunarodno je priznat vodeći stručnjak u proučavanju ljudskog ponašanja. Doktorirao je psihologiju i osnovao Neuralnu dinamičku analizu, koja predstavlja revolucionarnu kratkoročnu terapiju. Veoma je tražen govornik, predavač i savetnik.

Psihološke tehnike koje se zasnivaju na njegovom radu veoma su delotvorne u brojnim oblastima i njima se koriste vlade, korporacije i profesionalni terapeuti širom sveta.

Tagovi