Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Prerano stari prekasno mudri

Gordon Livingston

Only 190 left

Osnovna Cena: 660,00 din.

Na popustu 561,00 din.

Brzi Pregled

Izbegnite nepotrebna, duga lutanja - živite život vredan življenja!

Format: B5
Broj strana:
144
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-82683-65-0

Brzi Pregled

 Ako se mape u vašoj glavi ne slažu sa terenom na kojem ste - nešto nije u redu. Dr Gordon Livingston po povratku iz Vijetnama u SAD, počinje da radi kao psihijatar.

Slušajući sve te ljudske patnje i dileme, gledajući silna raskrša i svedočeći mnogim duševnim raskolima svojih pacijenata, on je učio mnogo. I sam je preživeo velike gubitke, za nepunih 13 meseci izgubio je oba sina.

No, kao Feniks iz pepela, Gordon je iz svojih nedaća izašao spremniji da pobedi život, da ga pobedi pomagajući drugima i učeći ih životu ne bi li izbegli osudu prerane starosti, a prekasne mudrosti.

Trideset istina koje je podelio sa nama na stranicama ove knjige, će vas iznova i iznova vraćati postulatu da smo mi ono što činimo i zato mi kontrolišemo svoj život.

Da biste postali uspešni na svakom planu vašeg ličnog razvoja, neophodno je da celog života razvijate svoju ličnost. Izbegnite nepotrebna, duga lutanja - živite život vredan življenja! Gordon Livingston nam je u ovoj knjizi, na jednostavan, svima razumljiv i koncizan način, otkriva koliko je lako biti zadovoljan i srećan!
Gordon Livingston O autoru:

Gordon Livingston je doktor medicine, psihijatar i pisac. Njegovi članci se objavljuju u najboljim svetskim magazinima, a autor je i 2 bestseler knjige - "Only  Spring" i "Prerano stari prekasno mudri".

Tagovi