Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Slagalica života

Džim Ron

Only 186 left

Osnovna Cena: 825,00 din.

Na popustu 701,25 din.

Brzi Pregled

Slagalica života je vodič za bolji i uspešniji život. Složite svoj recept za napredak!

Format: B5
Broj strana:
103
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-82683-77-3

Brzi Pregled

Svima je teško da se suoče sa promenama. Bilo kako bilo, one su neizbežne i na njih pristajemo bilo iz očaja ili radi inspiracije. Gde god da se nalazite sada, bilo da odgovarate na očaj ili tražite inspiraciju, pročitajte ovu knjigu s dužnom pažnjom, dugujete to sebi , jer: "našim životima se neće suditi prema stvarima koje smo započeli, već prema stvarima koje smo svojim delovanjem i odlučnošću uspešno završili".


Složite svojih pet delova slagallice: filozofiju, stav, akrivnosti, rezultate i stil života, na način koji će oplemeniti vaš život.


Džim Ron vam nudi ideje i uvide koji čine jedinstveni glas nade, inspiracije i odgovara za one koji traže bolji i sadržajniji život.


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Džim Ron - FinesaO autoru:

Džim Ron je kao jedan od najispirativnijih govornika promenio živote mnogim poslovnim ljudima, kao što su i Brajan Trejsi i Entoni Robins. Džimove mudre misli se prenose na svim seminarima o ličnom razvoju, svuda u svetu i danas.

Učeći i marljivo primenjujući savete svojih učitelja, zaradio je mnogo novca a na stranicama svojih knjiga prenosi svoju životnu filozofiju i temeljna načela uspeha, odnosno upute kako da steknemo bogatstvo i sreću.

Tagovi