Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Uspostavite Rokfelerove navike

Vern Herniš

Only 196 left

990,00 din.

Brzi Pregled

Da li je vaša firma spremna za dinamičan razvoj? Uz ovaj praktičan vodič prevaziđite granice i premestite se u sferu profesionalnog upravljanja kompanijom!

Format: B5
Broj strana:
209
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-52-0


Brzi Pregled

Šta je to što se i dan - danas smatra suštinskim elementom u izgrađivanju uspešne firme, a što se nije promenilo stotinama godina? Ova knjiga najpre predstavlja zbirku najboljih iskustava nekih od najuspešnijih komapnija u svetu.

Ona će vam najpre predočiti obeshrabrenja s kojima se svakodnevno suočavate. Svi govore o "nedodirljivim granicama preduzetništva" i savetuju vam da 'odustanete', 'više ovlašćujete druge', 'koncentrišete se na usklađivanje', 'budete jedinstveni', 'snalažljivi dok se kompanija razvija', itd. ali vam niko do sada, nije dao praktičan vodič u pogledu toga KAKO da sve to ostvarite, a da u isti mah sačuvate razum.

Ovaj je osnovni priručnik za svaki posao koji se brzo razvija i više nego praktičan vodič za prevazilaženje granica i premeštanje u sferu profesionalnog upravljanja kompanijom. Onda, da li je vaša firma spremna za dinamičan razvoj?Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Vern HernišO autoru:

Vern Herniš je proglašen 2002. godine za jedan od najvećih umova u malom biznisu od strane Fortune Small Buisiness. Osnivač je Udruženja akademskih preduzetnika i poglavlja njegovih knjiga su uvršćena u udžbenike širom sveta.

Vernova misija je da pomaže menadžerima kompanija koje se brzo razvijaju u tome da povećaju vrednost svojih firmi.  

Tagovi