Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Veština prodaje

Brajan Trejsi

Only 188 left

Osnovna Cena: 660,00 din.

Na popustu 561,00 din.

Brzi Pregled

Samo male razlike u stavu i sposobnostima odvajaju vrhunske trgovce od prosečnih. Kada naučite i primenite 21 način da budete superstar prodaje, brzo ćete napredovati do vrha u svom poslu.

Format: B1/6
Broj strana:
287
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-31-8

Brzi Pregled

Da li biste primenili savete od čoveka koji je stvorio imperiju i obučio preko 500 000 trgovaca u više od 500 kompanija širom sveta? Napisao 26 bestselera o prodaji, komunikaciji, biznis veštinama koje svako od nas mora da poseduje, ciljevima? Vi već znate da je reč o Brajanu Trejsiju, najinspirativnijem autoru današnjice.

U knjizi koja je pred vama, Trejsi sažeto, jasno i konkretno nudi svakome od nas 21 jednostavnu tehniku prodaje uz pomoć kojih ćete unaprediti svoje rezultate već tokom čitanja. Zašto? Razumećete kako funkcioniše unutrašnja igra prodaje – mentalna komponenta i spoljašnja igra – same metode i tehnike prodaje.

Kada počnete da popravljate oba područja, vaše samopouzdanje će se uvećati jako brzo.


NOVO: Autor ove knjige, Brajan Trejsi, će 21. aprila 2016. godine u Beogradu održati fantastičan seminar "Total bussiness mastery" - "Put do Liderstva - paket tehnika i veština poslovnog uspeha". Pogledajte program seminara i uverite se zašto je važno da najvećeg gurua uspeha sadašnjice čujete i uživo! 
Brajan TrejsiO autoru:

Brajan Trejsi je jedan od vodećih američkih stručnjaka po pitanju razvoja ljudskih potencijala i lične delotvornosti. Kao harizmatičan i inspirativan govornik i izuzetan autor više od 40 knjiga, od kojih 9 je u izdanju Izdavačke kuće Finesa.

Više od 250 000 polaznika najuspešnijih kompanija završi njegove seminare o prodaji, ciljevima, ličnom i profesionlanom razvoju.

Tagovi

Pročitajte i: