Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Vodič do savršenstva u prodaji

Vodič do savršenstva u prodaji

Tom Hopkins

Only 199 left

Osnovna Cena: 1.320,00 din.

Na popustu 1.122,00 din.

Brzi Pregled

Razmišljate o karijeri prodavca? Ako ne budete pročitali ovu knjigu, to vas može koštati bogatstva!

Format: B5
Broj strana:
317
Pismo:
 Latinica
Povez: Maki
ISBN: 86-84663-04-7

Brzi Pregled

Ova knjiga je namenjena prodavcima u svim sektorima prodaje koji su se tokom karijera barem jednom ili dvaput osetili neprijatno zbog toga što su se zatekli u situacijama koje ne priliče jednom prodavcu.

Ova knjiga će vam pomoći da steknete bolji uvid u kakvu se oblast zapravo upuštate. Ona obiluje primerima raznih situacija i savetima o ispravnim, pogrešnim i potencijano pogubnim načinima da kročite u oblast prodaje.

Ova knjiga će vam pomoći da izbegnete situacije u kojima bi ste rekli „Eh, da sam samo ranije to znao“.

Tom Hopkins je radi sa prodavcem tako što u njemu vidi pre svega, ličnost, da bi potom podučavao tehnikama i procedurama koje dotičnoj „ličnosti“ omogućavaju da postane pravi profesionalac.

Za početnike ali i za iskusne prodavce, knjige Toma Hopkinsa „Kako ovladati veštinom prodaje“ i „Vodič do savršenstva u prodaji“ su nezaobilazna literatura na putu do uspeha!
Tom Hopkins O autoru:

Tom Hopkins je neko ko je počeo veoma rano da traži svoje mesto pod suncem u svetu biznisa. Baveći se različitim poslovima, od agenta nekretnina do poslovnog sekretara, osećao je da može puno da napreduje i u to je sve vreme verovao.

Za jako kratko vreme je postao najveći prodavac nekretnina koji je ikada postojao. Dve knjige koje je napisao - „Kako ovladati veštinom prodaje“ i „Vodič do savršenstva u prodaji“ su kulminacija jednog veka razvoja obuke prodaje.

Tagovi

Pročitajte i: