Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Zaposlite i zadržite najbolje ljude

Brajan Trejsi

Only 194 left

Osnovna Cena: 660,00 din.

Na popustu 561,00 din.

Brzi Pregled

Ovladajte ključnom menadžerskom veštinom - regrutacijom, obučavanjem i zadržavanjem radnika kroz 21 princip!

Format: B1/6
Broj strana:
111
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-30-x

Brzi Pregled

Ključna menadžerska sposobnost jeste uspešno biranje kadra, njegovo zapošljavanje ali i motivisanje i obuka. Kao takva – najvažnija veština ona se, ipak, često uzima zdravo za gotovo i kao parametar odluke često sadrži intuiciju.

Međutim, zapošljavanje radnika je umetnost i veština koja se lako može naučiti iz ove knjige prateći 21 tehniku i strategiju upravljanja, odabira personala, zapošljavanja, davanja otkaza i motivisanja ljudi.

U knjizi „Zaposlite i zadržite najbolje ljude“ Brajan Trejsi, na osnovu svog dvadesetjednogodišnjeg iskustva u podučavanja menadžera svetskih korporacija izdvaja 21 princip regrutacije i zadržavanja radnika.Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Brajan TrejsiO autoru:

Brajan Trejsi je jedan od vodećih američkih stručnjaka po pitanju razvoja ljudskih potencijala i lične delotvornosti. Kao harizmatičan i inspirativan govornik i izuzetan autor više od 40 knjiga, od kojih 9 je u izdanju Izdavačke kuće Finesa.

Više od 250 000 polaznika najuspešnijih kompanija završi njegove seminare o prodaji, ciljevima, ličnom i profesionlanom razvoju.

Tagovi

Pročitajte i: