Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Zašto želimo da i vi budete bogati

Donald Tramp, Robert Kiosaki

Only 184 left

1.320,00 din.

Brzi Pregled

Razmišljajte kao milioneri i postaćete milioner! U tome vam garantuju dva finansijska maga, Kiosaki i Tramp! Dve čoveka - jedna poruka!

Format: B5
Broj strana:
311
Pismo:
 Latinica
Povez: Maki
ISBN: 978-86-82683-67-4

Brzi Pregled

Da li možete da zamislite bolju kombinaciju autora za savete o novcu i investiranju od Roberta Kiosakija i Donalda Trampa? Knjiga koju su dvojica finansijskih maga napisali, kako sami kažu, neće promeniti svet.

Oni žele da knjiga promeni VAS kako ne biste postali žrtva svetskih promena i žrtva sopstvenih uverenja o novcu. Tramp i Kiosaki žele da postanete aktivan investitor, pametno ulažete svoja sredstva i razmišljate kao milioneri. U tome će vam itekako pomoći detaljno opisani problemi sa kojima su se oni suočavali i dan danas se suočavaju ali uspešno rešavaju.Postanite bogati, da biste postali deo rešenja a ne deo problema!
Robert KiosakiO autorima:


Napustivši svet biznisa, 1986. Robert Kiosaki postaje suosnivač međunarodne edukativne kompanije. Od tada drži predavanja na temu biznisa i ivesticija polaznicima širom sveta.

Zabrinut zbog rastućeg jaza između onih koji imaju i onih koji nemaju, Robert je osmislio društvenu igru CASH-FLOW, kroz koju, kako stariji tako i dece, uče upravljanje novcem.
Donald Tramp Donald Tramp je jednostavno - čovek koji zna sa parama. Jedan od najuspešnijih i najbogatijih biznismena na svetu i vlasnik Trump Hotels & Casino Resorts imperije. Tokom svoje poslovne karijere, više puta je vešto izbegao bankrot u vreme ekonomskih kriza. Iako možda za nekoga surovo, Tramp zagovara strogi poslovni princip - "U poslu nema mesta emocijama i srcu. Sve odluke donosi isključivo glava".

Tagovi

Pročitajte i: