Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Zlatna pravila uspeha

Brajan Trejsi

Only 193 left

Osnovna Cena: 1.650,00 din.

Na popustu 1.402,50 din.

Brzi Pregled

Primenite Trejsijeve savete i trud koji u to budete uložili će vam se višestruko vratiti, jer ćete postići izvanredne rezultate. Nekad je potrebno samo da promenite ugao gledanja, i vrata uspeha će vam se otvoriti!


Format: B5
Broj strana:
378
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-48-2

Brzi Pregled

Ako se ste ikada bili u nedoumici oko autora ili govornika čija dela i predavanja mogu da inspirišu promene u vašem životu, moramo vam reći da tu nema dvoumljenja. Brajan Trejsi je jedan od najcenenjih pisaca, kako u krugovima publike, tako i krugovima psihologa, kritičara i uspešnih biznismena.

Knjiga „Zlatna pravila uspeha“ je delo koje sadrži sve one tehnike i strategije uspeha koje su vam neophodne na putu ka uspehu, bilo da započinjete svoj biznis ili ste profesionalac u svojoj oblasti. Najvažnije savete, Trejsi će vam dati u obliku saveta kako da postavite svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve, oslobaćanje vaših potencijala, prevazilaženje odugovlačenja ali i uspostavljanje kontrole nad privatnim životom i ličnim partnerskim i prijateljskim vezama.

„Zlatna pravila uspeha“ su na neki način sinteza više Trejsijevih knjiga u jednoj zlata vrednoj hrestomatiji. Sve knjige su takođe u izdanju Izdavačke kuće Finesa: „Pojedi tu žabu“, „Ciljevi“, „Veština prodaje“, „Zaposlite i zadržite najbolje ljude“.

Primenite Trejsijeve savete i trud koji u to budete uložili će vam se višestruko vratiti, jer ćete postići izvanredne rezultate. Nekad je potrebno samo da promenite ugao gledanja, i vrata uspeha će vam se otvoriti!Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Brajan TrejsiO autoru:

Brajan Trejsi je jedan od vodećih američkih stručnjaka po pitanju razvoja ljudskih potencijala i lične delotvornosti. Kao harizmatičan i inspirativan govornik i izuzetan autor više od 40 knjiga, od kojih 9 je u izdanju Izdavačke kuće Finesa.

Više od 250 000 polaznika najuspešnijih kompanija završi njegove seminare o prodaji, ciljevima, ličnom i profesionlanom razvoju.

Tagovi

Pročitajte i: